Welkom Projectmanagement Schilderwerk Projecten Contact & referenties Links
Referenties


Appartementen - Frankrijk


Daniel Griffioen
Wij zijn dit jaar naar de franse vogezen verhuisd om er een eigen bedrijf in de toeristische sector te beginnen. Lau van den Dries bouwt bij ons samen met een collega 2 volledig nieuwe appartementen. Wij zijn zeer tevreden over zijn inzet, expertise en probleemoplossend meedenken met de klant. We kunnen Lau van harte bij iedereen aanbevelen! Voor foto's van deze grote verbouwing verwijzen we u naar www.libelloup.nl


Badkamer 1 - Ede

Arnoud, Ilse en Milan

Beste Lau van den Dries,
Langs deze weg wil ik jou en Ron vriendelijk bedanken voor het ontwerpen en realiseren van onze geheel vernieuwde badkamer. Gedurende de twee weken dat je bij ons aan het werk bent geweest kunnen we niet anders zeggen dat we “ouderwetse” vakmensen in huis hebben gehad. Jullie advies en expertise qua kleurstellingen ( gemêleerd zwart/antraciet in combinatie met wit ) hebben er toe geleid dat onze badkamer bijzonder strak en modern is geworden. Naast jullie professionele bekwaamheid, wil ik graag opmerken dat jullie ook je afspraken ( immers de klus was aangenomen ) in zijn geheel en tot in detail nagekomen bent. Het voelde zeer vertrouwd om je samen met je collega Ron in huis te hebben, en we zullen zeker voor toekomstige klussen/verbouwingen jullie weer benaderen. Hartstikke bedankt! 


Badkamer 2 - Ede

Jessica en Dick

Na veel wikken en wegen hebben wij vorig jaar besloten om te gaan verbouwen i.p.v. te gaan verhuizen. Deze beslissing hield in dat er flink verbouwd moest gaan worden, waaronder een nieuw dak, kunststof kozijnen op zolder, nieuwe CV ketel en een nieuwe badkamer. Voor het dak, CV en badkamer hebben wij gekozen voor de expertise van Lau en Ron. Beide heren zijn lichtelijk prettig gestoord, maar ze hebben zonder twijfel vakwerk geleverd! We hebben nog een klein project open staan; de toiletruimte op de eerste verdieping. Ook dit zal zeker uitgevoerd gaan worden door dezelfde heren. Zeer zeker aan te bevelen!!


Woningrenovatie - Rhenen

Truus en Jan
Begin 2007 hebben wij een woning gekocht in Rhenen waar in 35 jaar nauwelijks iets aan gedaan was. Het duo Lau en Ron hebben een groot deel van de renovatie/verbouwing gerealiseerd in samenwerking met de aannemer voor de uitbouw, erker en kunststof kozijnen, de stukadoor, spuiter. De werkzaamheden van Lau en Ron waren de installatie van: de badkamer, de zolder, het toilet, CV installatie, nieuwe waterleidingen, nieuwe afvoeren en de installatie van de keuken. Voor toekomstige verbouwingen zullen we het duo zeker een aanbieding laten maken.


Plaatsen van isolatieglas - Ede

John
Nog bedankt voor het plaatsen van de ruiten onlangs. Zoals ik van jou en Ron gewend ben "vakwerk". Tevens wil ik je, als ex-directeur van mijn reclame-bedrijf,  bedanken voor de jarenlange prettige samenwerking. De aan jou uitbestede montage-projecten op gebied van lichtbakken, doos-letters, gevel-letters, wand/raam-presentaties, enz. zijn altijd dik in orde geweest. Ook op dit werkgebied kon ik volledig op jou vertrouwen. Handig detail was dat je in het vooroverleg weinig tekst en uitleg nodig had. Door je (technische) inzicht is bij wijze van spreken een half woord genoeg om het hele verhaal te snappen. Je weet dat ik mijn bedrijf onlangs heb verkocht, maar dit neemt niet weg dat ik je zeker privé, maar ook eventueel weer zakelijk, wel weer weet te vinden.
 

Referenties
Leveringsvoorwaarden