Welkom Projectmanagement Schilderwerk Projecten Contact & referenties Links
Schilderwerk

Heeft u zich weleens bedrogen gevoeld nadat u schilderwerk heeft uit laten voeren door zogenaamde schildersbedrijven? Helaas komt het maar al te vaak voor dat u de dupe bent van malafide bedrijven die zich uitgeven als schildersbedrijf. Sinds 1998 is de vestigingswet voor schildersbedrijven komen te vervallen. Dit houdt in dat iedereen die dat wil een schildersbedrijf kan beginnen.

Het bedrijfschap schildersbedrijven hanteert naar ons inziens een bijzonder slechte stelregel, waar wij ons van wensen te distantiëren. Deze stelregel luidt dat de goede bedrijven vanzelf overblijven. In de praktijk houdt dit in dat u pas na drie of vier jaar kunt beoordelen of u bonafide of malafide schilders aan uw pand heeft laten werken.

De kosten die hieruit kunnen voortvloeien zijn dikwijls niet te overzien (denk aan nieuwe kozijnen, deuren, en/of ramen). Met ons bedrijf als onderhoudspartner heeft u van bovenbeschreven ellende geen last! In bepaalde gevallen verlenen wij zelfs tot vijf jaar garantie op onze verrichte werkzaamheden. Over vertrouwen gesproken!

En om uw schilderwerk in optimale conditie te houden, kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Naast het schilderwerk zijn in dit onderhoudscontract diverse andere zaken opgenomen wat het onderhoud aan uw woning vergemakkelijkt en langer uitstelt. Nieuwsgierig? Neemt u eens -vrijblijvend- contact met ons op.

Komt u in aanmerking voor het lage BTW tarief van 6%? Klik hier!
                   

 


Contact & referenties
Voor een passende aanbieding, kunt u altijd contact opnemen. ..

Leveringsvoorwaarden
Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden. ..