Welkom Projectmanagement Schilderwerk Projecten Contact & referenties Links
Welkom

Deze site wordt op verschillende momenten nog bewerkt.
Uw begrip hiervoor wordt zeer gewaardeerd.Welkom op de website van van den Dries v.o.f.

Met Koning Klant in ons achterhoofd zijn wij in 1998 ons bedrijf begonnen. Vanaf de start van ons bedrijf zijn wij ons er van bewust dat bij elk project dat wij aannemen en voltooien de opdrachtgever niet voor 98 maar voor 100 procent tevreden moet zijn! Dit denken wij te bereiken door ons vakmanschap, onze flexibiliteit, onze prijsgunstige aanbiedingen en de beste materialen en producten.

Daarnaast is ons streven naar perfectie één van uw garanties. Of het nu schilderwerk, timmerwerk, reclame en decoratie of één van onze andere disciplines betreft, de opdrachtgever staat bij ons altijd op een voetstuk.

Gezien onze -vanaf de start van ons bedrijf- sterk expanderende klantenkring denken wij de juiste filosofie gevonden te hebben om ook uw project tot een uitstekend einde te brengen, danwel te begeleiden.

Via bovenstaand menu maakt u kennis met een wereld van vakmanschap, flexibiliteit, klantvriendelijkheid en gunstige prijs/prestatieverhoudingen. Maak een keuze en verbaas u over de verassende veelzijdigheid van ons bedrijf!