Welkom Projectmanagement Schilderwerk Projecten Contact & referenties Links
Projectmanagement

De plannen voor een verbouwing zijn snel gemaakt. Maar... wat nu?
Op eindeloze zoektochten naar een vakkundige architect, aannemer, loodgieter, etc. zit u meestal niet te wachten. Laat staan het indienen van de gemaakte plannen bij de betreffende instanties als gemeente, bouw- en woningtoezicht en dergelijke.
En als dan na de toekenning van de vergunning de verbouwing door kan gaan, volgen de bouwvergaderingen om in detail te bespreken wat er moet gaan gebeuren. Van al de bovenbeschreven acties kunt u in één keer af zijn!

Door uitbesteding aan ons verzekert u zich van een goede nachtrust, omdat wij al deze zaken van u overnemen. Vanaf het produceren van de bouwtekeningen tot en met de prijsvergelijkingen van de uitvoerende bedrijven, kunt u aan ons overlaten.
Evenals het leiden van bouwvergaderingen tot en met de diverse verslagleggingen, u heeft er geen omkijken meer naar. Tot onze taken behoren vanzelfsprekend ook de bewaking van de planning en de uitgaven. U heeft vast wel eens de verhalen gehoord over de beruchte meerwerk nota's.

De enige contactpersoon die u tijdens de verbouwing nog hoeft te spreken is onze projectleider. Hij brengt u op de hoogte van de actuele stand van zaken, zodat u tijdens de verbouwing niet met allerlei zaken lastig gevallen wordt.
Door middel van gedetailleerde verslagleggingen hoeft u niets meer te missen aangaande uitgaven en bewerkingen, alsmede toegepaste technieken en materialen.
 


Contact & referenties
Voor een passende aanbieding, kunt u altijd contact opnemen. ..

Leveringsvoorwaarden
Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden. ..